Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÝ Veľký 4 izbový byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii

Ulica: Osuského
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte veľký byt a nechcete následne riešiť žiadne rekonštrukcie, ste na správnej adrese. Ponúkame naozaj veľkorysý, dispozične výborne riešený, moderne zrekonštruovaný 4 izbový byt, kde si zaručene každý člen rodiny nájde svoje súkromie.

Nehnuteľnosť s celkovou rozlohou 80 m2 v bratislavskej  Petržalke na Osuského ulici sa nachádza na 6. poschodí 6 poschodového v zatepleného bytového domu s výťahom.

Kompletná rekonštrukcia vrátane elektroinštalácie, vodoinštalácie, moderné zariadenie, znížené stropy so štýlovým osvetlením v celom byte, ale aj  kvalitné kuchynské spotrebiče či použité materiály pri rekonštrukcii robia z tejto ponuky zaujímavú nehnuteľnosť s prívlastkom, vyhľadávané miesto na bývanie.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva dispozične zo vstupnej haly, troch samostatných izieb, obývacej izby, kuchyne, samostatnej kúpeľne s vaňou a samostatného WC, zasklenej loggie a pivničnej kobky na medziposchodí. Je orientovaný na dve svetové strany. Juh-denná časť (obývacia izba, kuchyňa) a sever-nočná časť (spálne)

BYT:

Ponúka skvelú dispozíciu. Z priestrannej chodby je vstup do všetkých miestností v byte, pričom žiadna izba nie je priechodná. Tri izby sú momentálne využívané ako: rodičovská spálňa, detská izba a pracovňa. Kuchyňa vybavená kvalitnými elektrospotrebičmi Siemens je prepojená s obývačkou a jedálenským kútom posuvnými dverami. V obývacej miestnosti je umiestnená klimatizačná jednotka

Dostatok úložného priestoru zaručujú vstavené skrine v izbách a na chodbe.

Nehnuteľnosť pôsobí celkovo veľmi príjemným, vzdušným dojmom a je pripravená na nových majiteľov bez ďalších investícií. Doslova stačí prísť a bývať.

Mesačné zálohové platby:

- Správca bytového domu 177,- eur

- elektrika 27,- eur

Majitelia využívajú optické pripojenie internetu od spoločnosti UPC, ale v bytovom sú k dispozícii aj pripojenia od spoločností Orange aj Telecom.

Byt je po zaplatení kúpnej ceny voľný.

BYTOVÝ DOM:

Je zateplený vrátane strechy. Tak isto prebehla rekonštrukcia výťahu a stúpacích rozvodov. Nachádza sa na mieste s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Zastávka MHD je rovnako v pešej dostupnosti.

CENA:

224.900,- eur

Cena je konečná vrátane kompletného realitného a právneho servisu. V prípade financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám ušije náš hypotekárny špecialista ponuku na mieru.

Tešíme sa na obhliadky s Vami.

© Videoobhliadka, text a fotografie nehnuteľnosti sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BE REAL.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
80 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
80 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Maklér

Radovan Kocúrek

Radovan Kocúrek

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti